Parkeergarage Qcharge engelsetuin

dé Laadoplossing
voor VVe

Als Vereniging van Eigenaren (VvE) spelen meerdere belangen een rol in de keuze voor de meest geschikte laadoplossing. Uiteraard zoekt u naar een veilige oplossing. Maar u wilt ook een flexibele laadinfrastructuur om in de toekomst nieuwe bewoners aan te kunnen sluiten. Tot slot wilt u het beschikbare vermogen optimaal benutten en de laadkosten eerlijk verdelen over de bewoners. Het Qcharge laadsysteem biedt de oplossing.

UW UITDAGINGEN
ONZE OPLOSSINGEN

Als VvE heeft u te maken met een aantal uitdagingen wanneer u laadpunten wilt laten installeren. Wij hebben de oplossingen voor uw uitdagingen.

De centrale elektrische aansluiting biedt te weinig capaciteit om alle bewoners een eigen laadpunt te bieden.

Met ons slimme laadsysteem kunt u tot 3  meer auto’s laden. Hierdoor heeft u tot 90% minder capaciteit nodig.

De parkeerplaatsen zijn kadastraal gekoppeld aan de woning. Het is niet mogelijk om parkeerplaatsen te ruilen en laadpunten op een centraal punt te maken.

Met Qcharge kunnen laadpunten eenvoudig verplaatst worden en zijn ze gekoppeld aan een parkeerplaats.

De Vereniging van Eigenaren wil dat de geladen kWh worden verrekend met de betreffende gebruikers.

Met het Qcharge laadsysteem heeft u de mogelijkheid om een koppeling te maken met een backofficeprovider die de automatische verrekeningen van de laadkosten factureert en beheert.

Hand met stekker
Afbeelding Bold Overhoeks 7

Dé oplossing zonder verzwaring netwerk

Qcharge tackelt al uw uitdagingen. Door ons slimme laadsysteem is er een automatische verdeling van het beschikbare vermogen over meerdere laadpunten. Iedereen krijgt genoeg stroom en de installatie wordt niet overbelast. Dit scheelt de installateur heel veel werk bij het installeren en zo kunnen we de forse investering van een verzwaring voorkomen!

waarom Qcharge?

De opzet van de Qcharge VvE laadoplossing is onderscheidend in de Nederlandse markt. De vlakbandkabel zorgt voor een perfecte flexibele laadinfrastructuur. In combinatie met slimme laadpunten wordt er geen vermogen gereserveerd per laadpunt, maar per circuit. Dé eerlijke manier om iedere bewoner de gelegenheid te bieden om de EV op te laden.

Dé oplossing zonder verzwaring van het netwerk

De automatische verdeling van beschikbaar vermogen voorkomt de forse investering van een verzwaring. Dat is pas écht slim.

Slimme laadpunten met een flexibele laadinfrastructuur

De flexibele laadinfrastructuur op basis van vlakbandbekabeling zorgt ervoor dat u voorbereid bent op eventuele uitbreiding van het aantal laadpunten in de toekomst.

De VvE investeert in de laadinfrastructuur (collectief), de bewoner betaalt het eigen laadpunt (individueel)

Een eerlijke verdeling waarmee de investering gedeeltelijk gedragen wordt door de VvE en de daadwerkelijke laadpunten en het gebruik voor rekening komen van de gebruiker (bewoner). De waardevermeerdering voor het complex is uiteraard voor iedereen!

Complete ontzorging nu en in de toekomst met ons Service & Expansie contract

Dit contract verkleint de kans op storingen, verlengt de levensduur en zorgt dat uw Qcharge-systeem zo efficiënt en veilig mogelijk blijft functioneren. Zowel voor het huidige aantal laadpunten als de mogelijke toevoegingen in de toekomst.

Afbeelding Bold Overhoeks 13
Met Qcharge
bent u klaar voor de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024