Header business man   verbreed

toekomstbestendige Zakelijke laadoplossing

U wilt met uw bedrijf een bijdrage leveren aan het milieu. Eén van de mogelijkheden is uw wagenpark elektrificeren. Dan kunnen diverse uitdagingen zich aandienen. Speciaal voor zakelijk gebruik is de Qcharge laadoplossing ontwikkeld. Een eenvoudige, schaalbare manier om veel EV’s op beperkt vermogen op te laden. Met Qcharge zijn in één keer alle parkeerplaatsen voorbereid op elektrisch laden. Zodat u voorbereid bent op de toekomst. 

Uitdagingen

U wilt uw wagenpark gaan elektrificeren. Een mooie ambitie waarbij u vaak wel te maken krijgt met verschillende vraagstukken. Het Qcharge laadsysteem biedt, als enige in Nederland, een compleet antwoord; 

  • Uw centrale elektrische aansluiting biedt te weinig capaciteit om voldoende parkeerplaatsen te voorzien van een laadpunt. Met ons systeem laadt u tot 3 keer meer auto’s op de standaard voeding.
  • Hoeveel laadpunten zijn er nodig? Het Qcharge laadsysteem is flexibel en op te schalen indien er in de toekomst meer laadpunten gewenst zijn.  
  • Hoe gaat u om met het doorbelasten van het gebruik van uw laadpunten? Bezoekers kunt u laten betalen voor het laden, terwijl medewerkers gratis kunnen laden. 
  • Netverzwaring is niet gewenst of zelfs mogelijk? De Qcharge laadoplossing bestaat veelal uit slechts één installatie en één enkele voedingskabel. In de meeste gevallen is geen netverzwaring nodig en u bent veel voordeliger uit dan bij andere systemen. 
Vrouw wacht terwijl auto laadt 1200px
Qcharge opstelling scaled

LAGE INVESTERING
HOGE FLEXIBILITEIT

U weet hoeveel laadpunten u nu nodig heeft, maar niet voor over bijvoorbeeld 2 jaar. Het Qcharge laadsysteem biedt u de flexibiliteit om altijd voldoende laadpunten te hebben die met behulp van slimme technologie ervoor zorgt dat uw medewerkers altijd in staat zijn om te laden of opgeladen op weg te gaan. De écht slimme laadoplossing. 

Qcharge Zakelijk laden

Onze oplossing maakt het mogelijk om tot 3 keer meer elektrische auto's op te laden, waardoor uw capaciteitsbehoefte met 90% kan verminderen. Met een centrale, veilige elektrotechnische installatie bieden we een collectieve aanpak. Deze veelzijdige oplossing is geschikt voor o.a. nieuwbouw en bestaande bouw en kan starten met 4 laadpunten, uit te breiden tot ongeveer 30 op één groep van 63A.

Voorziet u in de toekomst een uitbreiding qua laadpunten? Dan is Qcharge altijd het voordeligst!

De kosten vallen reuze mee. Qcharge bestaat namelijk uit slechts één installatie en één enkele voedingskabel. Daarnaast is er in de meeste gevallen geen netverzwaring nodig.

Geschikt voor iedere elektrische auto (EV) en alle laadpassen

Het laadpunt is uitgerust met een type 2 steker, en is hierdoor geschikt voor elke elektrische auto.

Opschaalbaar tot >100 laadpunten

Voorbereid op de toekomst, het systeem is in theorie schaalbaar tot 100 laadpunten op 1 kabel van 16mm2 / 63A.

Automatische verdeling van beschikbare vermogen voorkomt overbelasting

Smart oplossing: automatische verdeling van beschikbare vermogen over meerdere oplaadpunten. Iedereen krijgt genoeg stroom, de installatie wordt niet overbelast. De laadpunten hebben de mogelijkheid om tot 22kW te laden.

Ingebouwde beveiligingen

Elektrische beveiligingen ingebouwd in oplaadpunt (of laadpaal): 40A installatieautomaat type C, energiemeter en elektrische aardlekbeveiliging. Alles in één behuizing!

Voldoet aan Europese normen

Goedgekeurd conform TÜV en bijbehorende Europese normen.

Maar liefst 5 jaar garantie!

Product garantie van 5 jaar.

1000002879 Voorkeur scaled
Met Qcharge
bent u klaar voor de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024