LAADPALEN NODIG?
WIJ ONTZORGEN U VOLLEDIG

Wanneer u op zoek bent naar een laadoplossing binnen uw VVE of parkeerterrein dan heeft u meer nodig dan alleen laadpunten. Wij begrijpen goed dat het vaak een ingewikkelde zoektocht is naar wat u precies nodig heeft en waar u rekening mee dient te houden. Wij laten u graag zien hoe u een goed, slim en veilig systeem aanschaft waarmee u direct klaar bent voor de vragen in de toekomst (extra laadpalen, verschillende laadtarieven, etc.). 

Zapcom 16 1

VRIJBLIJVEND ADVIES


Van aanvraag en advies tot installatie en onderhoud, wij ontzorgen u graag volledig. Waarschijnlijk wilt u ‘laadpalen’, maar naast een oplaadpunt moet u ook gaan nadenken over zaken als de oplaadinfrastructuur (kan uw beschikbare vermogen het aantal auto’s aan...). Welke regels gelden er vanuit de brandweer? Hoe zorgen we dat iedereen de stroom betaalt die hij of zij gebruikt? Enzovoorts. Wij kunnen u precies uitleggen hoe het werkt en afhankelijk van uw vraag en wensen doorlopen wij gezamenlijk de onderstaande stappen.

1.

ADVIES EN INVENTARISATIE

2.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

3.

REALISATIE

4.

aanvullend advies en ondersteuning

inventarisatie garage

Stap 1.

ADVIES EN INVENTARISATIE

Wanneer u op zoek bent naar laadpalen voor uw VVE of uw parkeerterrein komen er veel vragen op u af. Wij zijn bekend met alle uitdagingen en geven graag antwoord op uw vragen. Indien noodzakelijk voeren we een locatieschouw en -inventarisatie uit om te kijken welke mogelijkheden er zijn, zodat we een situatieschets kunnen opmaken.

Vrouw computer

Stap 2.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

In de inventarisatie hebben we o.a. gekeken naar de capaciteit van uw elektrische installatie. Middels het Qcharge laadsysteem laadt u tot 3 keer meer auto’s op. Dat lijkt niet veel maar uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen waardoor er vaak geen dure ingreep nodig is van uw energieleverancier in de vorm van een verzwaring.
Het systeem voorziet uw locatie in één keer van een collectieve laadinstallatie, waardoor we op iedere gewenste plek laadpunten kunnen hangen. Later wanneer er meer laadpunten nodig zijn, kunnen we deze toevoegen. Dit laadadvies en de bijbehorende vrijblijvende offerte ontvangt u van ons en lichten we graag toe.

Zaptec 2023 by Marthe Thu 18 Pro

Stap 3.

REALISATIE

Wanneer de offerte door u als akkoord is bevonden en al uw vragen zijn beantwoord, gaan we over tot de uitvoering. We installeren het collectieve Qcharge laadsysteem op locatie en we monteren op ieder gewenste parkeerplek een laadpunt. Na installatie van de laadpunten adviseren we u over de de afhandeling van de laadkosten en de eventueel te kiezen backoffice. De installatie kunnen wij voor u verzorgen of wij geven, indien gewenst, instructies aan uw eigen installateur.

Parkeergarage Qcharge engelsetuin

Stap 4.

aanvullend advies en ondersteuning

Na installatie koppelen we uw systeem aan een online cloud omgeving en gaan we u exact uitleggen hoe dit werkt. Met dit systeem zorgt u er bijvoorbeeld voor dat iedere gebruiker zijn of haar eigen stroomgebruik afrekent. Dat gasten het stroomverbruik zelf betalen, eventueel met een winstopslag voor u. Maar u kunt bijvoorbeeld ook zorgen dat uw medewerkers niet hoeven te betalen (kosten werkgever). Na oplevering stopt onze service niet. Wij staan voor u klaar voor onderhoud, eventuele storingen en mogelijke uitbreidingen. Zo blijft uw laadinfrastructuur altijd up & running!

Eenvoudig uit te breiden 3 sneller

Ieder moment eenvoudig uit te breiden

De collectieve laadinfrastructuur die u op ieder moment eenvoudig kunt uitbreiden met extra laadpunten. Met Qcharge bent u klaar voor de toekomst!

Laden

Haal het maximale uit uw vermogen

Met hetzelfde vermogen 3 keer meer elektrische auto’s opladen in vergelijking met traditionele oplossingen. Beperkt vermogen is met het Qcharge laadsysteem geen belemmering.

Vader met kind links stekker

Met Qcharge
bent u klaar voor de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024