Lees meer Over Qcharge

Als de technische oplossingen die voor handen zijn niet toereikend zijn, dan moet het beter en slimmer. Dat is de ontstaansgrond van Qcharge. 

Het aantal laadpunten moet in de komende jaren In Nederland groeien naar zo’n 1.7 miljoen. Met de techniek die voor handen was gaat dat niet lukken. Evenals dat het in onze ogen onlogisch is dat bij iedere extra laadpaal op een locatie het hele montage proces weer opnieuw begint. Zonde van de tijd en de kosten. 

In samenwerking met onze technische partners ontwikkelden we het Qcharge laadsysteem dat voorziet in een behoefte die mensen pas ervaren na de installatie. Daar doen we het voor. Slimme, goed doordachte laadsystemen op de markt zetten waar gebruikers dag in dag uit met veel plezier gebruik van maken.

Wij zijn Qcharge en we staan voor u klaar.

Tim Blaak

TIM BLAAK

Glenn van Diejen

GLENN VAN DIEJEN

Berry van Dijk

BERRY VAN DIJK

Justin Groenenberg

Justin groenenberg

Madeline Waardeloo

Madeline Waardeloo

Eleqtron

Wie zijn wij?

Qcharge is onderdeel van Eleqtron. Eleqtron is ook de grondlegger van prefab, stekerbaar installeren in Nederland onder de merknaam ‘Qneqt’. Deze Qneqt oplossingen zijn merkonafhankelijk en kunnen wij dankzij onze eigen assemblage op maat voor de klant maken. Klik hier om het volledige Qneqt assortiment te bekijken.

Eleqtron biedt middels een aantal merken stekerbare, elektrotechnische producten een laadoplossing voor elektrische voertuigen op de markt. Voor al onze producten geldt dat ze goed doordacht zijn en ze een verandering in de markt teweeg brengen. Wij staan voor ons vak en helpen onze opdrachtgevers graag op de best mogelijke manier. De kernwaarden die we hierbij hanteren zijn; flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, innovativiteit, kennis en ervaring. 

Waaruit BESTAAT HET
QCHARGE laadsysteem?

Het Qcharge laadsysteem bestaat uit de laadinfrastuctuur (vlakbandkabel), oplaadpunten (wandladers en of laadpalen), een cloudomgeving voor laadmanagement (backoffice) en uiteraard service en onderhoud.

Vlakband

laadinfrastructuur

Door het gebruik van de Woertz vlakbandkabel kan een centrale infrastructuur aangelegd worden voor een EV-installatie.

Lees meer

Met deze vlakbandinstallatie bereid je dus de volledige parkeergarage voor op het later kunnen plaatsen van een laadpunt. Vanaf het vlakband kunnen er eenvoudig aftakkingen worden gerealiseerd naar onze laadpunten. In combinatie met deze slimme laadpunten wordt binnen de bestaande voedingscapaciteit van een gebouw of appartementencomplex een optimale laadinfrastructuur gecreëerd.

Zapcom 16 1

Het laadpunt

Onze Zaptec laadpunten besparen op installatieniveau veel kosten. 

Lees meer

Zo heeft het laadpunt een geïntegreerde aardlekbeveiliging, installatieautomaat en een ingebouwde computer die de geladen kWh kan registreren. Deze onderdelen moeten in veel gevallen in de verdeelkast worden geplaatst en nog los worden aangekocht door de installateur. Dat is bij dit laadpunt dus niet het geval. Daarbij bieden onze laadpunten een dynamische laad-fasebalans. Hiermee verkrijgen vrijwel all, aangesloten EV’s een optimaal opgeladen accu. Slim noemen we dat. 

Zaptec phase 2

backoffice

Een backoffice is een softwarematig systeem dat belangrijke laadgegevens van uw laadpunten bijhoudt.

Lees meer

Zo kan u hiermee het stroomverbruik en de kosten ervan inzien en het kWh tarief instellen dat eventueel gefactureerd moet worden aan gasten of bezoekers die gebruik maken van uw lader.

Zaptec 2023 by Marthe Thu 18 Pro kopie

Service en onderhoud 

Ook na de realisatie van uw laadinfrastructuur en laadpunten, met daarbij 5 jaar garantie, staan wij 24/7 voor u klaar voor service, updates, onderhoud en advies.

Met deze vlakbandinstallatie bereid je dus de volledige parkeergarage voor op het later kunnen plaatsen van een laadpunt. Vanaf het vlakband kunnen er eenvoudig aftakkingen worden gerealiseerd naar onze laadpunten. In combinatie met deze slimme laadpunten wordt binnen de bestaande voedingscapaciteit van een gebouw of appartementencomplex een optimale

toekomstgerichte laadoplossing

Het Qcharge laadsysteem is dé toekomstgerichte oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. Door gebruik te maken van de unieke combinatie van slimme laadsystemen en vlakbandinstallatie ontstaat een flexibele vorm van energieverdeling die nodig is gezien de inrichting van het stroomnet in Nederland. De perfecte laadinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Eenvoudig te installeren

De veiligste oplossing

Snel en makkelijk uit te breiden

Meer laadcapaciteit realiseren uit uw bestaande netwerk

Vader en zoon wachtend bij auto 1200px
1000002879 Voorkeur scaled
QCharge Laadsysteem Klaar voor nu én de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024